NHG Lyhyesti

NHG:n tarina

Vuonna 2004 pieni joukko Teknillisen korkeakoulun (nyk. Aalto yliopisto) tutkijoita paloi halusta parantaa maailmaa. Jutun ydin oli ymmärtää syvällisesti sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa, rakenteita ja kannustimia sekä teknillisten tieteiden perinteen mukaisesti soveltaa ymmärrystä käytännön parannuksiin. Tähän yhdistettiin pian vahva analytiikkaosaaminen ja kansainvälinen näyttö sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisen ja ohjaamisen akateemisesta osaamisesta. Nordic Healthcare Group, tutummin NHG, oli syntynyt!

NHG on kasvanut ja kehittynyt vuosien saatossa arvostetuksi kumppaniksi, joka yhdessä asiakkaidensa kanssa kehittää uusia, entistä parempia ja asiakaslähtöisempiä ratkaisuja sosiaali- ja terveydenhuoltoon. Kasvumme perusta on loistavat ihmiset, huipputyypit, jotka jakavat yhteiset arvomme ja tavoitteemme. Seuraava päämäärämme on olla rakentamassa parempaa sosiaali- ja terveydenhuoltoa myös muissa Pohjoismaissa!

NHG numeroina

2004

perustettu

+100

ammattilaista

4

lokaatiossa

+1000

projektia

+100M

analysoitua asiakaskäyntiä

Yhteiset arvomme

Arvot kuvaavat tapaa, jolla suhtaudumme työhömme ja kohtaamme kollegamme, yhteistyökumppanimme ja asiakkaamme. 

 

Teemme työtä, jolla on merkitys

Teemme työtä, joka vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin ja terveyteen.

Merkitys syntyy ihmisten auttamisesta, uuden kehittämisestä ja yhdessä tekemisestä.

Välittäminen kuuluu kaikille

Välitämme jokaisen hyvinvoinnista ja henkilökohtaisesta kehityksestä.

Arvostamme kollegoitamme ja asiakkaitamme sekä luotamme toisiimme. Kunnioitamme toisiamme ja autamme jokaista saavuttamaan henkilökohtaiset ja yhteiset tavoitteemme.

Into on onnistumisen lähtökohta

Suhtaudumme innolla uusiin haasteisiin ja lähdemme ilolla kokeilemaan uusia tapoja toimia. Uskomme, että into ja positiivisuus tarttuvat. Tartumme aktiivisesti toimeen ja saamme asioita aikaiseksi. Emme lannistu epäonnistumisista, vaan yritämme uudestaan.

Sisäinen yrittäjyys yhdistää meitä

Toimimme aloitteellisesti ja rohkeasti. Olemme yrittäjähenkisiä ja teemme sinnikkäästi töitä niiden asioiden eteen, joihin uskomme. Meillä on rohkeutta tehdä päätöksiä pelkäämättä epäonnistumista.